top of page

Group

Public·109 members

(FUTBALL===) Svédország Franciaország közvetítés 20 május 2023

[[[élő sport*]][] Svédország Ausztria adás közvetítés 14 máj | Groupe


Foci: Barátságos válogatott-mérkőzés - női 2023 élőben - eredmények, meccsek, tabellák - Livesport. comBarátságos válogatott-mérkőzés - női élőben a Livesport. com oldalain. Ez a(z) Barátságos válogatott-mérkőzés - női 2023, (Foci/Világ) aloldala. Amennyiben másik, de ezzel megegyező nevű (Barátságos válogatott-mérkőzés - női) versenysorozatot keresel, válaszd ki a sportágat a felső menüben vagy a kategóriát a bal oldali menüben. Sportfogadás - Online fogadási útmutatók, bónuszok, leírások„Nem jótékonyságból vagyok itt a válogatottban vagy a klubomnál, hanem azért, hogy a játékommal és a teljesítményemmel eredményekhez segítsem a csapatom” – jelentette ki a svéd klasszis.

[ÉLŐ HD<<] Svédország Belgium közvetítés 24 március 2023

A holland kulturális közvetítés jelentősége Svédország 17

„Én vagyok a múlt, a jelen és a jövő” (Fotó: AFP)A 41 éves futballista kilenc hónapos szünet után február végén tért vissza a pályára, de a válogatottban továbbra is aggódnak a fizikai állapota miatt. A milánóiak csatára azt is elárulta, hogy a rehabilitáció alatt a teljes felépülés volt a célja és nem az eddigi legjobb formájának elérése, mégis szeretne hozzátenni hazája nemzeti csapatának produkciójához az Európa-bajnoki selejtezőkön.

M4 SportSport - Svédország–Belgium - Percről percre - Index[[Élő közvetítés TV<]] Svédország Magyarország élő - diBalletSvédország élő eredmények, végeredmények, következő meccs35 SPÍLER1 ÍRORSZÁG - LETTORSZÁG FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS 2023. 23., CSÜTÖRTÖK 15. 50 SPÍLER2 KAZAHSZTÁN - SZLOVÉNIA EURÓPA-BAJNOKSÁG SELEJTEZŐ 19. 30 M4 SPORT MAGYARORSZÁG - ÉSZTORSZÁG 20. 30 ARENA4 DÁNIA - FINNORSZÁG PORTUGÁLIA - LIECHTENSTEIN OLASZORSZÁG - ANGLIA 2023. 24., PÉNTEK 17.

[[[tévé!!]]##] Magyarország Svédország online közvetítés 18.05

[ÉLŐ HD<<] Svédország Belgium közvetítés 24 március 2023Svédország: nem jótékonyságból vagyok a válogatottbanTV-műsor - Élő foci a tv-ben | focimagazin. huˆhirdetésÉLŐ közvetítések műsora a tv-ben Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap Tovább a jövő heti élő foci közvetítésekre A heti élő foci mérkőzés közvetítésének tv-műsorrendje Ha újabb mérkőzés közvetítési időpontja derül ki, frissül a lista A héten várható élő közvetítések a tv-ben 2023. 03. 21., KEDD 21. 00 MATCH4 BARNSLEY - SHEFFIELD WEDNESDAY ANGOL FOCI, LEAGUE ONE 2023. 22., SZERDA 20.

(((ingyenes==))) Svédország Ausztria adás közvetítés 14 máju

[[[ÉLŐ ADÁS]]] Magyarország Svédország élő közvetítés 18/05

Svédország: nem jótékonyságból vagyok a válogatottban – IbrahimovicZlatan Ibrahimovic, az AC Milan svéd válogatott labdarúgója kiemelte: nemcsak „jótékonyságból” csatlakozott hétfőn a nemzeti együttes keretéhez a stockholmi edzőtáborban, hanem teljesítményével szeretne hozzájárulni csapata sikereihez.

((ÉLŐ ADÁS!)) Magyarország Svédország élő adás 18 május

Kézilabda | M4 Sport

[[[élő hd!!]]'''] Svédország Ausztria közvetítés 14 május 2023

Nem érett góllá a fölény, döntetlennel kezdtek a spanyolok

Ibrahimovic ugyan a selejtezőkön szeretne pályára lépni, a jövő évi kontinensbajnokságra azonban még egyáltalán nem gondolt. „Ebben a korban már nem a jövőn gondolkodik egy játékos, még akkor sem, ha én vagyok a múlt, a jelen és a jövő” – mondta magabiztosan Ibrahimovic, aki vasárnap óta a Serie A legidősebb gólszerzője. „Tudom, nem értitek, miért is vagyok itt, és sokan talán bolondnak is tartanak ezért, de várjátok ki a végét és megértitek, miért így csinálom a dolgokat” – zárta gondolatait a svéd gólrekorder.

(SPORT TV##) Svédország Ausztria adás közvetítés 14 május

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page